Salon keramike Alvos - Sve za kupatilo
Razbijte monotoniju pločica uz bordure za kupatilo

Razbijte monotoniju pločica uz bordure za kupatilo

Biranje pločica i nije tako lako, zar ne? Neki bi se složili, neki ne, činjenica je da kada imamo puno izbora, često ne mođemo da se odlučimo samo za jednu opciju.

A izbora i kombinacija prilikom uklapanja pločica za kupatilo ili kuhinju ima toliko da bismo mogli da ih menjamo svaki čas. Eh, da sam to ne podrazumeva mnogo i posla, i vremena i troškova. Ono što nas najviše zna kočiti jeste to što znamo da će nam šta god da uradimo i za koju god varijantu da se odlučimo, vrlo brzo i dosaditi. Kako da od kupatila, ali i kuhinje i drugih prostorija gde se stavljaju pločice, ne napravimo monotonu celinu?

Kako da dodatno ukrasite vaše pločice u kupatilu

Saveti dizajnera enterijera neretko se svode na neutralne boje koje su bezvremenske i koje će biti aktuelne i nakon izvesnog vremena. Međutim, to može biti i te kako dosadno, pa za to postoje neka rešenja, a neka od njih su bordure za kupatilo. I sa njima su se trendovi menjali. I jednom trenutku su bile obavezne, dok su se u drugom shvatale kao demode. Takođe, jedan od načina je da se izaberu zanimljive keramičke pločice jeste da se poigrate sa izborom dimenzija, ali i boje fug mase, kao i načinom na koji se lepe. 

Bordure za kupatilo su pravi hit

ordure su one vrste pločica koje su uže od ostalih i postavljaju se kako bi se razbila jednoličnost pločica koje preovladavaju, uglavnom na zidovima. Bordure za kupatilo su pravi način da se kupatilu da lični pečat i da se od kupatila napravi unikatno mesto. Iako su mali detalji, mogu praviti veliku razliku i prosoru dati podlogu za dalja uklapanja kupatilske galanterije i nameštaja.

Male ili velike dimenzije za keramičke pločice

Vrste pločica za koje se kupci najčešće odlučuju jesu keramičke pločice. Najveći izbor u salonima keramike odnosi se upravo na njih – ostale vrste pločica kao što su staklene, porcelanske ili granitne zbog svojih karakteristika koje se uglavnom odnose na mnogo višu cenu ne mogu im parirati u tom smislu. U jednom trenutku su postale moderne pločice velikih dimenzija, i jesu i dalje, ali se opet vraćaju u modu i one veoma male, koje su zahtevnije za postavljanje, ali i daju prostoru poseban šmek.

A kako da dodatno ukrasite celo kupatilo

I kupatilo je mesto u kome treba da se osećate lepo, a tome doprinosi i prostor koji je oko vas, kada se, recimo, opuštate u kadi ili uživate u jutarnjem tuširanju. Zato kupatilo treba da bude mesto boja koje vam prijaju i koje daju specifičan izgled. Kako je nezahvalno odabrati pločice u jarkim i specifičnim bojama, igranje sa paletom najsigurnije se sprovesti sa tekstilnim detaljima ili kupatilskim nameštajem. Zelenilo je nešto što ulazi na velika vrata u svaku prostoriju na bilo kom mestu, pa i u kupatilu. Zato je oplemenjivanje kupatilskog prostora biljkom, pa makar i veštačkom (koja verodostojno izgleda), danas pod obavezno. Ako je kombinacija pločica za kupatilo i keramičkih pločica uopšte napretek, detalji su oni koji  sigurno pružaju bezbroj mogućnosti. 

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing