FORGOT YOUR DETAILS?

Cubo-Grapa-mosaic-H-listela

Cubo Grapa Mozaik 5×25

Keramičke pločice Cubo rađene su mozaik stilom i mogu se naći u više kombinacija. Proizvodi ih domaći proizvođač Toza Marković. Ostavljaju intrigantan utisak i odlične su za kreativno ulepšavanje kupatila. Rađene su visokokvalitetnom tehnologijom.

Product Description

Cubo Grapa Mozaik dimenzija 5×25 je tip pločica listela koje se izdvajaju originalnim dezenom. Geometrijski, pravilni elementi koji se uklapaju i čine mozaik. Osnovna boja dezena je boja grožđa, s tim što se smenjuju i druge nijasne od svetle do tamne. Lepeza nijansi nudi i pločice u plavoj boji. Pored ovog modela u ponudi se nalazi sličan model koji se razlikuje samo u dimenzijama.

Dostupna su  tri tipa listela, od kojih je jedna sačinjena od rezanih komadića na mrežici. Pločice iz ove serije se najčešće postavljaju u kupatilima.  Pored toga u prave se i modeli podnih pločica različitih dezena.

Keramičke pločice Cubo rađene su mozaik stilom i mogu se naći u više kombinacija. Proizvodi ih domaći proizvođač Toza Marković. Ostavljaju intrigantan utisak i odlične su za kreativno ulepšavanje kupatila. Rađene su visokokvalitetnom tehnologijom. Zato su i čvrste, pa se mogu lako seći i oblikovati za popunjavanje nepristupačnih delova.

Dodatne informacije

Proizvođač

Toza Marković

Tip pločica

Listela

TOP