FORGOT YOUR DETAILS?

Cubo_Brown_podna-33x33

Cubo Brown 33×33

Keramičke pločice Cubo rađene su mozaik stilom i mogu se naći u više kombinacija. Proizvodi ih domaći proizvođač Toza Marković. Ostavljaju intrigantan utisak i odlične su za kreativno ulepšavanje kupatila. Rađene su visokokvalitetnom tehnologijom. Privlačnst se ogleda u originalnom dezenu koju čini mnoštvo minijaturnih, geometrijski pravilnih elemenata koji čine mozaik. Pogodne su za dekorisanje svih nepravilnih formi, jer se mogu savijati i seći po želji. Pločice se pogodne za sve vrste kupatila i lako se uklapaju uz svaki kupatilski nameštaj.

U ponudi se nalazi zidne i podne pločice i nekoliko modela pločica listela. Jedan od modela podnih pločica je Cubo Brown 33×33. Model je izrađen u braon boji. Pored ovog modela mogu se naći modeli u plavoj boji i boji grožđa.

Dostupna su i tri tipa listela, od kojih je jedna sačinjena od rezanih komadića na mrežici. Keramičke pločice serije Cubo su atraktivne, drugačije, originalne i prilagodljive svim oblicima prostora.  Visokog kvaliteta su sa dugim vekom trajanja.

Dodatne informacije

Proizvođač

Toza Marković

Tip pločica

Podne pločice

TOP